In BLOG SALE SHOP MY CLOSET style

SHOP MY CLOSET, un nou concept in randul blogeritelor

....care mie imi place la nebunie!

In urma cu cateva luni am observat pe multe din blogurile care le urmaresc zilnic o noua rubrica ,intitulata "SHOP MY CLOSET" sau eventual "SHOP".
Blogerittele de fashion , care ne incanta in fiecare zi cu fel de fel de tinute, care mai de care mai frumoase...s-au hotarat sa vanda o parte din hainutele lor.

Din cate am observat , reactiile au fost destul de pozitive, daca nu chiar foarte. Daca stam sa ne gandim un picutz, de ce nu ar fi?
Stim foarte bine ca in Romania, de cativa ani a devenit o moda sa cumperi haine SH , vintage-frumos spus. Eu recunosc ca eram destul de curioasa si inainte sa vad ce se poate gasi intr-un SH, insa nu imi cumparam aproape niciodara nimic. De ce? Pentru ca hainutele pe care le gaseam eu ...nu erau deloc deosebite. Dar, de aproximativ 2 ani, second hand-urile si outlet-urile s-au inmultit atat de mult , iar hainele pe care le comercializeaza arata mult mai bine, nu de putine ori mi s-a intamplat sa plec din magazin cu destul de multe cumparaturi.
Acestea fiind spuse, cum sa nu ne bucuram cand vedem hainute de calitate vandute la preturi foarte bune? :) Raspuns corect :nu se poate!:P

Poate ultima dintre blogarite care s-a hotarat sa "deschida usile dulapiorului ei" este Ioana, de la FASHION SPOT.
Oare mai exista cineva care sa nu fi vazut ce tinute frumoase afiseaza in fiecare zi Ioana? Nu cred ca mai exista, dar in caz ca da va invit pe blogul ei sa va convingeti. Rubrica Shop my Closet are foarte mare succes, hainutele postate aici se vand "ca painea calda"asa ca , eu cel putin, stau tot cu ochii pe ea.

Spre marea mea bucurie avem cam aceeasi marime (mai mult sau mai putin, eu inca nu pot spune ca pot purta XS , deocamdata ma multumesc cu S ) asa ca postarile ei imi trezesc un interes f mare.


Urmatoarea pe lista mea e Laura, o minunata fata care are un blog pe masura. Living_in_aShoe este tot un blog de fashion iar Laura ne incanta aproape in fiecare zi cu tinute super stilish, putin mai nonconformiste decat ce vedem de obicei (sau cel putin , fata de ce vad eu zilnic in Sibiu).
Din cate am observat eu Laurei ii place sa 'reinvie" haine vintage asortandu-le cu piese de actualitate.
Apoi, multe din hainele pe care le vedem pe blogul ei sunt facute la comanda- o foarte buna idee, spun eu.
Nu de mult si ea a ales sa se desparta de unele hainute, pe blogul http://buticullaurei.blogspot.ro/
Aici, pe langa piesele pe care le vinde Laura ofera din cand in cand si cadouri , mici atentii pe care ea le trimite gratuit, doritorilor.
Foarte frumos gestul, nu-i asa?


Andreea de la Thrill of the heel , pe langa povestioarele ei pliiiine de amuzament si voie buna, pe langa tinutele pline de culoare si unice, ne propune si o sectiune numita SHOP .
Desi nu a mai postat nimic o perioada destul de lunga, acum se pare ca exista cateva produse noi, care abia asteapta sa fie cumparate.
Gasiti acolo hainute deosebite, altfel decat ceea ce se poate gasi in magazine. De ce? Pentru ca Andreea se pricepe de minune sa gaseasca cele mai frumoase lucrusoare din fiecare SH, deci cu siguranta hainele de acolo nu o sa le vezi pe altcineva ,pe strada. Ceea ce este foarte foarte fain, e placuta senzatia de unicitate. Nu-i asa?


Urmatoarea, sau mai bine zis urmatoarele pe lista mea sunt Silvia si Dinna, sau mai bine zis Rock & Roses si Fashionette. Doua bloguri pe care le urmaresc constant si nu am decat cuvinte de lauda pentru fete.Unde mai pui ca sunt si fooarte foarte frumoase?



Fetele isi gazduiesc sectiune SHOP MY CLOSET pe Facebook, AICI deci acest lucru nu este tocmai pe placul meu...pentru ca nu sunt posesoarea unui cont . Deci imi e destul de greu sa vizualizez produsele, insa din cate am observat ..sunt multe produse frumoase, multe din ele se numarau pe wishlistul meu din toamna trecuta..
Din cand in cand am observat ca Silvia mai anunta cate ceva si in sectiunea din Blog, deci merita vazut.

Un blog descoperit relativ recent de mine, este blogul Luciei , ZADIN.
Aici gasim sectiunea Shop My Closet , unde deocamdata nu gasim un numar foarte mare de produse , dar merita vazuta totusi.

Mai merita recomandat si blogul Danielei Fashion. Shopping. Gossip
Aici, pe langa continutul blogului (care merita urmarit de fiecare dintre voi care vor sa fie la zi cu ultimele trenduri) gasim si rubrica SHOP.

Ultima de pe lista mea (dar nu cea din urma, bineinteles) este Alina de la My Silk Fairytale. Ea ne arata hainutele din dulap intr-un blog separat -http://mysilkfairytalecloset.blogspot.ro . Merita vazut, la fel ca si celelalte.

Apoi, multe din blogurile existente au din cand in cand postari de genul "blog sale' in care fiecare incearca sa isi vanda anumite produse pe care nu le mai foloseste. Mie personal mi se pare o idee foarte buna, mai ales pentru ca sunt contienta ca un lucru care mie nu mi se mai potriveste sau care mie nu imi mai place poate fi foarte ok pentru altcineva...Gresesc? Ce credeti?

Ce parere aveti despre initiativa blogaritelor romane? Sunteti tentate sa cumparati lucruri desi stiti ca au fost purtate/ folosite inainte de altcineva?
Si nu in ultimul rand, in cazul in care stiti voi alte bloguri de genul care au sectiuni SHOP, va rog lasati un comentariu. Eu cel putin, am zile in care "ma pierd"printre bloguri de gen.

Va pupacesc!!

Related Articles

7 comentarii:

  1. Mulţumesc pentru menţionare, Carmen, eşti o fată super de treabă.

    Mă flatează enorm alăturarea de bloggerii seniori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere Lucia.
      Alaturarea s-a facut in mod firesc, datorita continutului si aspectului pe care il are blogul tau. Mie imi place, tare mult:)

      Ștergere
  2. Multumesc inca o data!
    Chiar nu am o problema de acest gen,daca vad ceva care imi place,nu ezit sa comand.Dar ma enerveaza atunci cand vad o hainuta de care ma indragostesc pe loc si ori e vanduta/rezervata ori nu e marimea mea.
    Mai ales in cazul papucilor,aproape niciodata nu gasesc marimea mea!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela, sincer chiar nu ai de ce sa multumesti. Faptul ca blogul tau imi lace nu este o surpriza pentru tine, stiu eu.:)
      o daaaa, pe mine ma enerveaza cand nu stiu cand se fac postari de genul iar cand vad si eu ca sunt noutati...sa nu mai fie nimic disponibil. Trist, ce mai?:)

      Ștergere
  3. Eu mi-am comandat destule lucrusoare de pe bloguri atata timp cat mi-au placut,si nu am stat sa ma gandesc de cate ori a fost purtat acel lucru odata ce starea produsului nu prezenta nici o urma de uzura.
    Kisses:*

    RăspundețiȘtergere

Recent Post