In bookcrossing giveaway

BOOKCROSSING : Nobila Casa - James Clavell

Dragele mele,

Pentru ca cele 2 bookcrossing-uri anterioare organizate pe blog au avut ca ai "premiu" carti usoare, asa...o lectura de weekend, de vacanta acum m-am hotarat sa trec la "next level" si sa va ofer o carte un picutz mai serioasa, pentru cunoscatori.

James Clavell - Nobila Casa

 
Pentru ca nu sunt la prima postare de genul acesta, o sa fiu putin mai directa si explic doar in cateva cuvinte conceptul (pentru cele dintre voi care nu il cunoasteti):"un fel de "Lasati cartile sa circule!" pentru a fi citite si de alte persoane, care, la randul lor, le vor elibera."



Actiunea in Nobila Casa se petrece la inceputul anilor `60, noul Tai Pan, Ian Dunross, al zecelea Tai Pan, lupta pentru a salva compania Struan si a rezolva problemele financiare, iar pe alta parte incearca sa rezolve conflictul cu Quillan Gornt, leaderul companiei rivale, care doreste sa distruga definitiv compania Struan.
Pentru a-si asigura succesul in dorinta de a reabilita compania Struan, Ian incearca sa se asocieze cu un American bogat Lincoln Bartlett.
Banii sunt mana in mana cu afacerile din politica, se impletesc numeroase conflicte, toti cauta sa castige cat mai multa influenta si putere, de la comunistii chinezi pana la spionii sovietici, in timp ce englezii cauta sa puna ordine in acest haos si in acest razboi al puterii si al influentelor.
Cartea prezinta foarte bine atmosfera specifica Hong Kong-ului din aceea perioada, punct de referinta pe piata economica asiatica unde comertul e la el acasa: de la trafic cu femei pana la opium, spalare de bani, putere si foarte multa influenta.
 
                                                sursa:ce-citesc.ro

Acest "giveaway" se adreseaza doar detinatorilor de bloguri...
Ce trebuie sa faceti?

  • Sa ma urmariti prin GFG
  • Sa postati informatii despre acest bookcrossing pe blogul vostru (inclusiv fotografia de mai sus + link activ )
  • Sa imi lasati un comentariu cu informatiile de mai sus si o adresa de mail la care puteti fi contactat/a


Termenul limita pentru inscrieri este 28.02.2013


Random.org o sa ne ajute, ca de obicei.
IMPORTANT: Castigatorul trebuie sa isi ia angajamentul ca va "elibera"cartea sub forma aceluiasi bookcrossing dupa ce o va citi.

Related Articles

9 comentarii:

  1. Eu am citit romanele lui James Clavell si am ramas cu o admiratie pentru lumea orientala datorita acestora - ma bucur ca intra in bookcrossing aceasta carte si v-o recomand cu mare caldura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. James Cavell este intradevar un autor deosebit iar cartile lui merita sa fie citite. Fara doar si poate! :)

      Ștergere
  2. Stiu ca a trecut foarte mult timp dar uite ca a venit ziua, daca e careva interesat de cartea "Eat, Pray, Love" aici gasiti detalii: http://mnicolle.blogspot.ro/2013/02/bookcrossing-eatpray-love-continuarea.html

    Scuze Carmen ca ma bag aici cu acest anunt dar pana acum pe FB doar sora-mea s-a inscris si nu vreau sa o trimit ei in Spania. :D

    Hai fetelor!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea Carmen,
    Sa stii ca eu ma inscriu la concurs, dar nu cred ca pot promite ca dupa ce o sa o citesc o sa "eliberez" cartea. Eu am un pitic si piticul meu spune asa: orice carte citita de mine, e a mea!
    Sper sa reusesc sa o "eliberez" sincer!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. M-as inscrie , dar nu prea ar fi corect . Nu am timp sa citesc o carte in timp relativ scurt , asa ca .. Haideti fetelor , fiti mai curajoase :)

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC Elena G

    http://cuvintevrajite.blogspot.ro/2013/02/bookcrossing-nobila-casa-james-clavell.html

    Email RGavi222@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna
    Pff,autorul meu preferat...trebuie sa castig:))
    GFC:Descude
    Blog post:http://descude.blogspot.ro/2013/02/bookcrossing-nobila-casa-james-clavell.html
    Email:ely_2ss(@)yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Recent Post