In personal

About ME and MY days: Happy Birhday to ME!





....azi m-am trezit bine dispusa!Ciudat, pentru ca aseara am adormit nu in cea mai buna forma a mea, la care s-a adaugat o oboseala de zile mari...eh, se mai intampla, nu-i asa?
Imi aduc aminte in urma cu ceva ani cat de indepartata mi se parea varsta pe care o implinesc azi... 26 ANI! pfff, parca si acum imi aduc aminte discutiile cu cea mai buna prietena a mea in care incercam noi la cei 16 ani ai nostrii sa ne organizam viata...cred ca organizarea de atunci se termina pe la 24-MAXIM 25 de ani cand eram noi super hotarate sa avem un bebe. Nu de alta, dar sa fim mamici tinere:)Mai departe, nu mai stiam.
Acum , cand am ajuns la varsta asta...probabil ca realizez ca urmeaza o alta etapa a vietii mele, mult mai responsabila, poate un pic mai grea dar sunt foarte convinsa ca ...va fi cel putin la fel de frumoasa ca si pana acum.
Sunt multumita de cele mai multe aspecte ale vietii mele, am reusit sa realizam multe din telurile de mai demult...poate chiar un pic mai mult....cu ajutorul lui D-zeu.
Bineinteles ca am facut si multe greseli dar cred eu ca important e ca am realizat ca le-am facut, le-am regretat  si ca am invatzat ceva..din fiecare experienta.


Azi, la servici ...am zambit muult si am fost un picutz mai dragutza si mai ingaduitoare decat de obicei cu toti clientii mei. Ca doar, e ziua mea..nu permit sa fiu suparata...oricat de greu ar fi!
Am primit flori, cateva cadouri de la persoane dragi si....multa speranta.
Speranta intr-un viitor frumos si luminos.
Asta am primit eu in dar de ziua mea....nu imi mai doresc decat muulta muulta sanatate pentru mine, pentru bebele nostru  si pentru cei dragi ( de fapt, am cerut pentru toata lumea -ca sa fiu sincera),  multe zile pline de zambete , liniste....si o familie fericita! Cam atat.
 Restul...vin pe parcurs, chiar nu imi fac griji.

Va pupacesc pe toate, va multumesc mult ca ma cititi...ca treceti pe aici...si va spun cu mana pe inima ca uneori reusiti sa imi inveseliti taaare taare ziua! Multumesc!
Si...fiti pe faza!
 Maine dimineata o sa dau startul unui concurs care sper (si de fapt stiu) ca o sa va placa!

Related Articles

5 comentarii:

  1. La multi ani, multa sanatate si sa fi mereu ca acum, zambareata si fericita!!!

    Si inca ceva, imi plac oamenii nascuti in 20 august ca-s oameni faini, pana acum stiu 2, tu si tata.

    La multi ani fericiti si frumosi ca tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muuuultuuuumesc taaare taaare mult Nicolle!

      Si...La multi multi ani pentru tatal tau...sa fie sanatos si alaturi de tine 1000 de ani de pe acum. Te pup!

      Ștergere
  2. La multi ani!
    Sa ai o zi minunata,plina de surprize placute!
    ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani,graviduta frumoasa...ce-i drept,cu intarziere,dar de vina este timpul asta care nu-mi mai ajunge.
    Iti doresc o viata exact asa cum ti-o doresti...te pup.

    RăspundețiȘtergere

Recent Post