In

Wishlist - Vichy Normaderm

Tenul meu este un ten normal spre mixt,care pana acum aproximativ nu imi dadea nici o bataie de cap. Eau toate bune si frumoase, eram buni prieteni, eram mandra de el ... pana cand ceva s-a intamplat.
Asa cum v-am spus in postarea anterioara...in urma cu ceva timp am renuntat la pastile iar parca tenul meu a luat-o razna.
Destul de des fruntea mea se umple de mici bubite, se irita, intreg tenul se inroseste fara nici un motiv si e sensibil mai tot timpul.
mai are rost sa amintesc de pori dilatati si de micile cosulete care imi apar cand imi e lumea mai draga?...

Va spuneam ca am inceput sa folosesc mai multe produse care inainte nu ma interesau de nici un fel... gelurile de curatare si lotiunile tonice cu efecte antiacneice mi-au umplut dulapul de la baie:)) bine , RECUNOSC  ca la un moment dat parca am inceput sa exagerez si ...parca nu mai vedeam nimic altceva in magazine:)
Ideea principala este ca am incercat destul de multe produse, insa parca mai sunt aspecte de care nu sunt multumita....dupa folosirea lor...roseata pielii nu a disparut in totalitate, porii sunt inca dilatati...iar mici cosulete inca apar.

In urma cu cateva zile, pe unul din blogurile pe care le citesc zilnic a aparut un concurs care are un premiu super interesat-cel putin pentru mine:)
 o crema Vichy Normaderm
Descrierea cremei este:


Cremă hidratantă cu efect de transformare totală pentru tenul cu probleme: imperfecţiuni, pori dilataţi, luciu, pete post-acneice, relief neuniform, roşeaţă.
Indicaţii: Ten cu tendinţă acneică.
Eficacitate: Asociere inedită a 3 ingrediente active folosite în dermatologie (Acid Salicilic+ Acid Glicolic+ Lipohidroxiacid) într-o textură hidratantă. Potrivită şi pentru pielea sensibilă. Hipoalergenic. Noncomedogenic. FARA parabeni.”

 Acum serios...cum sa nu mi-o doresc? Se poate? :)
mai e nevoie sa spun de ce?

pentru ca am fost multumita de fiecare data cand am folosit produse Vichy, deci am incredere ca o sa aiba rezultate bune.

Asa ca...daca nu v-ati mai inscris pe nici un alt blog la acest concurs(am vazut ca s-au organizat destul de multe)...va invit sa vedeti mai multe detalii AICI- la Katynel.

Pupici dulci ...de la Sibiu...unde ploua ploua ploua! :(

Related Articles

2 comentarii:

  1. Eu am fost norocoasa ca n-am avut probleme cu tenul dupa ce-am intrerupt pastilele, insa am avut altele...:))

    Frumoase argumente, bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Katyna, nu stiu cat de frumoase sunt argumentele dar stiu sigur ca sunt adevarate...
      cat despre pastile..cred ca depinde de fiecare organism. La mine asta este una dintre "probleme" ...acum descopar si altele.
      Dar nah, asta este,nu?:)
      te pup!

      Ștergere

Recent Post