In review yves rocher

Review: Gel exfoliant si crema anti-imperfectiuni Pure System -Yves Rocher

Buna dragele mele!

In ultima mea comanda la Yves Rocher am ales si gama Pure System ...formata din Gel exfoliant, crema imperfectiuni si lotiune tonica.
Pentru ca in urma cu destul de mult timp am renuntat la pastilutzele minunate( adik Yasmin) tenul meu a inceput sa sufere cateva modificari..care nu au fost deloc pe placul meu. Adica, daca in trecut aveam maxim 2-3 cosuri /luna  si atat...acum..parca tenul meu o luase razna: multe cosulete micutze-care deveneau la un moment dat chiar dureroase,puncte negre, pori dilatati...si un aspect tern.
Ciudat, pentru mine care nu avusesem niciodata probleme cu tenul, intotdeauna era curat, luminos si ...usor de purtat, fara fond de ten.
Pentru ca citisem destul de multe pareri pro , review-uri pozitive am zis sa incerc produsele din gama asta, insa am optat pentru varianta travel size , pentru testare.

La primire, aratau cam asa:

Au venit frumos ambalate, intr-o cutie care avea imprimat in interior si pasii de folosire, imi pare rau ca nu am fotografiat si asta:)
Gelul exfoliant vine intr-o formula fara sapun, alcool si parabeni.
Lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure, nu-i asa?

Mirosul este placut si nu foarte intepator, lucru pe care l-am mai observat la cateva gelul de gen.
Ce trebuie sa stiti? Nu face spuma. Deloc!
pe mine lucrul acesta nu ma deranjeaza deloc, de fapt imi si place..mi se pare ca observ "intregul proces de curatare "mult mi bine.
Eu nu am utilizat produsul dimineata si seara, 7 zile consecutiv asa cum ne indeamna producatorul insa pot spune ca am observat o imbunatatire a aspectului tenului, inca din ziua 3-4. (folosit doar seara).Totusi, dupa cateva utilizari(nu intotdeauna) mi-a lasat tenul putin uscat...

per total recomand produsul, am fost si inca mai sunt multumita de el.


Crema anti-imperfectiuni a fost pentru mine chiar o surpriza placuta. Nu ma asteptam sa se comporte atat de bine pe tenul meu.Crema este usoara, se absoarbe rapid in piele, matifiaza tenul (foarte important, nu?)
Ce trebuie sa stiti?
 crema , desi face parte din aceeasi gama, contine alcool.

La fel ca si gelul exfoliant, eu am folosit-o doar seara, dupa curatarea tenului .
Nu pot spune nimic despre utilizarea ei ca si baza pentru machij, de exemplu. Aurora , intr-un review aceluiasi produs nespune ca pentru ea, este foarte ok si ca si baza pentru machiaj.


Despre lotiunea tonica nu prea pot sa va spun multe lucruri pentru ca nu am prea folosit-o.
Nu stiu de ce, ideea e ca la prima utilizare mi-a lasat impresia ca imi usuca foarte tare pielea, aveam senzatia aia de "piele stransa"...iar asta m-a facut sa nu o mai folosesc.
Nu stiu cat de bine am facut, probabil trebuia sa ii mai dau o sansa, nu-i asa?


AICI- pe siteul oficial Yves Rocher   gasiti mai multe imformatii despre produsele acestei game. Am observat ca sunt cuprinse acum intr-o promotie, deci preturile lor sunt chiar accesibile.

In ceea ce ma priveste, sincer le recomand cu incredere.
Oricum exista si varianta travel size, pentru testare..exact asacum am facut eu. Mi se pare foarte ok faptul ca produsele Yves Rocher se gasesc si in variantele mini...fie pentru vacanta, fie pentru testare.

Pupici !!!

Related Articles

6 comentarii:

  1. m-ar interesa varianta mini pentru testare...ai idee cat costa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. f bine ai facut ca nu ai incercat lotiunea pt minimizarea porilor.... mie mi-a dat puncte negre

      Ștergere
    2. Serios? eu chiar nu stiu..nu mi-a placut foarte mult si chiar nu am folosit-o...dar am avut 2 prietene care au folosit-o si care au fost chiar multumite de rezultate..

      Ștergere
  2. ziceti-mi cum se folosesc produsele?!?!?! parerea mea: ex:ma dau cu un produs stau 10 minute ma dau cu al 2-lea mai stau 10 minute si ma dau cu al 3-lea? ziceti`mi orarul lor sa zic asa ...sau folosesc prima oara un tub,il termin si incep altul?!?!
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    Fiecare produs are intructiunile de utilizare pe recipent.
    Ca si idee generala, eu foloseam intai gelul exfoliat care normal iti curata si exfoliaza pielea, apoi dupa cateva minute crema stop imperfectiunI. nU pot sa iti spun un timing exact...asta tzine de fiecare...de felul in care te obisnuiesti tu.
    Multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post