In l'oreal review

Review: Fond de ten L'oreal Infaillable



Pentru ca in ultimul timp recunosc ca am cam neglijat blogul..desi imi e tare tare drag..acum, in weekend am hotarat "sa ma rup de tot" si sa imi fac macar putin putin timp si pentru el..pentru ca merita:)


Am citit muuulte muulte postari frumoase in ultimul timp..si am avut o groaza de idei cu privire la postarile mele viitoare..dar azi, o sa spun cateva cuvinte despre fondul de ten pe care il folosesc acum : L'oreal Infaillable.
Primul meu review despre un fond de ten a fost asa cum probabil stiti -L'oreal Accord Parfait. Asta pentru ca pana acum 2 luni, era fonsul de ten pe care il foloseam non stop, pe tot parcusul anului...doar schimband nuanta.
In urma cu 2 luni , mi-am cumparat Infaillable. De ce? Nu stiu exact sa raspund la intrebarea asta..mai ales ca ..il mai incercasem acum vreo 3 ani...dar nu am fost deloc multumita. Ei bine, ideea e aca am facut bine ca i-am mai dat inca o sansa, pentru ca...acum sunt foarte foarte multumita de el.

In descrierile produsului am gasit , citez:

Infaillible make-up este primul fond de ten care rezista la semnele de oboseala si rezista pana la 16 ore.- Previne reaparitia imperfectiunilor si cearcanelor- Mentine luminozitatea si prospetimea tenului- Stralucirea este sub control
Magia Infaillible este inovatia tehnologica a Co-Resistium™ care ofera o putere de acoperire continua exceptionala.Nuanta uniforma si acoperire optima.Formula Infaillible contine o proportie ridicata de pigmenti care acopera si uniformizeaza culoarea pielii. Inveliti intr-o baza de compusi fluorati, acesti pigmenti ultra rezistenti reprezinta o adevarata bariera impotriva degradarii fondului de ten asigurand o rezistenta de 16 ore!
O nuanta care ramane proaspata si luminoasa timp de 16 ore.La aplicare, pigmentii formeaza o retea foarte rezistenta si extrem de stabila. Acestia adera la piele, nu se degradeaza si isi pastreaza caracteristicile multe ore.Astfel, acestia mentin prospetimea si luminozitatea tenului impiedicand aparitia semnelor de oboseala. Tenul este uniform, perfect timp de 16 ore ca si cand ar fi fost proaspat fardat!




Pareri PRO

  • se intinde usor(cu degetele sau cu buretel- eu asa l-am folosit) , nu exista "efectul de masca" tenul ramane unifor si "fresh"
  • textura f placuta, hidrateaza f bine tenul (din aceasta cauza l-am preferat pentru perioada rece in locul celuilalt, Accord Parfait)
  • acoperire medie- efect natural desi are un pigment puternic 
  • cantitatea de fond de ten se poate doza foarte usor cu ajutorul pompitei
  • disponibil in 10 nuante, deci cred ca acopera o paleta f larga de cliente
  • tenul ramane uniform cam 6-7 ore de la aplicare, fara sa arate incarcat...sau sa luceasca
  • Pretul este relativ ok, stiu ca eu l-am cumparat cu aprox 60 ron...dar sunt sigura ca in magazinele gen Douglas, D&M trebuie sa fie vreo promotie:)AICI il gasiti cu 63 ron.
Pareri CONTRA 
  • clar nu rezista 16 ore asa cum ne promite producatorul - sau poate nu am gasit eu "reteta succesului"
  • ca si Accord Parfait ,desi rezista foarte bine pe ten..se ia foarte usor pe telefon..si uneori chiar si pe haine
  • nu are SPF
  • nu acopera cearcanele-desi nu am mari probleme cu asta deocamdata ...am prietene care il folosesc si mi-au spus ca nu acopera deloc cearcanele pronuntate
Am mai citit si altereview-uri despre acest fond de ten si in multe dintre ele am citit ca "incarca tenul". Dupa experienta mea...nu sunt deloc de acord, si cred ca probabil difera foarte mult cantitatea care e folosita, modul in care e intins..si de ce nu nuanta folosita.

Pentru cine intelege ceva din ele, aveti aici si ingredintele

Aqua / Water, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Glycerin, Nylon-12, Propylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C9-15 Fluoroalcohol Phosphates / C9-15, Luoroalcohol Phosphate, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Diphenyl Dimethicone, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Tristearin, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Parfum / Fragrance, Methylparaben, Acrylates Copolymer, Perlite, Magnesium Gluconate, Hydroxypropyl Guar, Acetylated Glycol Stearate, Butylparaben, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Silica, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Methicone, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, [+/- may contain: CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 77007 / Ultramarines]. (FIL B42318/1)

Nu stiu daca o sa il folosesc si dupa sezonul rece..cred ca o sa revin la Accord Parfait...totusi cred ca tenul meu in combinatie cu Infaillable nu reactioneaza f bine cand afara sunt peste 15 grade. Pana atunci insa, sunt multumita...si in recomand :)Eventual o sa va spun cum va fi la primavara, promit!




Inainte sa inchei, va spun despre un giveaway...organizat pe un blog tare tare dragutz, care merita citit! Desi e la inceput, cred eu ca merita !




Il gasiti AICI, regulile sunt simple...iar premiul spun eu frumos:

Pupiiiici!

Related Articles

2 comentarii:

  1. Mi-ai facut ziua mai frumoasa cu ce ai scris la sfarsit. Chiar nu ma asteptam :X Esti o dulce! Te pup tare :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mADDY, pai cum nu te asteptai? stii si tu ca ai un blog frumos..nu-i asha?:) mersi..si tu la fel. pup!

      Ștergere

Recent Post