In review

Review :SERUL HIDRATANT TERMOPROTECTOR- din gama Gerovital PlantTratament.




In unul din posturile anterioare va aminteam faptul ca m-am tuns. Parul este extrem de important pentru mine, cred ca exagerez un pic la cat de mult ma intereseaza subiectul asta.(asta ca sa fiu foooarte sincera) Pentru ca nu mai arata atat de sanatos...si mai ales pentru ca de la atata indreptat cu placa ( STIU ca e mult mai sanatos indreptatul cu peria dar nu reusesc sa am un rezultatat asemanator cu o perie...nicicum) m-am hotarat sa il tund.


Buuun! Zis si facut! Dupa ce am iesit din salon, m-am oprit la Sensiblu. Ghici ce am vazut? O gama de produse Gerovital. Mi-am cumparat cateva, sa le incerc. Unul dintre ele este si  SERUL HIDRATANT TERMOPROTECTOR- din gama Gerovital PlantTratament.


Acesta arata cam asa.
Din descrieri, citez:

Parul tau este agresat zilnic de foehn, soare, ondulator, placa! In timp, devine ars, casant, tern, obosit.
Pulverizeaza dupa fiecare spalare serul hidratant termoprotector. Acesta formeaza in jurul firului de par o pelicula protectoare cu dublu rol: nu permite apei din structura firului sa se piarda sub actiunea temperaturilor ridicate & ajuta la fixarea keratinei si D-panthnolului pentru hidratare si reconstructie.


Pareri PRO


  • EFECTE IMEDIATE : cel putin in ceea ce ma priveste efectele le-am observat imediat: parul a devenit mai matasos, si parca simteam cum imi protejeaza parul. Dupa folosirea placii , parul arata sanatos, stralucitor si hidratat
  • FOARTE USOR DE FOLOSIT: flaconul arata bine, este usor de folosit...si serul se pulverizeaza uniform
  • PRETUL : ca si majoritatea produselor Gerovital, si acesta vine la un pret mic...si are o calitate buna. Eu am platit in jur de 12 ron pe el, pretul cred ca variaza intre 11-15 ron.
  • REZISTENTA EFECTULUI parul isi pastreaza forma si aspectul 2 zile cel putin de cand folosesc serul

Pareri CONTRA
  • MIROSUL DE ALCOOL:  sau cel putin asta imi inspira mie la inceput: alcool. Dupa..mirosul acela dispare, si totul devine mai subtil



Sincer, eu sunt fan GEROVITAL!
Cel putin acum sunt intr-o perioada in care sunt foarte multumita de produsele romanesti...iar gama GEROVITAL nu face rabat chiar deloc, de fapt se afla in topul preferintelor mele.Si ca sa va convingeti ca nu va mint , iata  ultima mea achizitie, de ieri



Deci, asa cum v-ati dat seama mai urmeaza cateva review-uri ale produselor Gerovital siiiii....inca o surpriza pentru voi, in colaborare cu firma producatoare. Nu zic mai multe acum, pregatesc "terenul" 


Acestea fiind spuse, sper ca va va ajuta macar putin review-ul meu ...Daca reusesc asta , cel putin pentru una dintre voi, ma declar multumita.

Va pupacesc!!

Related Articles

2 comentarii:

  1. L-am folosit si eu dar nu-l voi mai cumpara. Imi simteam parul foarte uscat dupa folosirea lui si a feonului iar a doua zi parca deja se ingrasa. Mirosul era ciudat intradevar, dar disparea destul de repede...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu deocamdata sunt multumita de el... Cred totusi ca depinde si de tipul de par pe care este folosit....nu-i asa? Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post