In review

Review: fondul de ten L'oreal Accord Parfait

Am ales fondul de ten L'oreal Accord Parfait pentru primul meu review pentru ca este produsul cosmetic cel mai longeviv in ceea ce ma priveste.Il folosesc de aproximativ 4 ani...si inca sunt multumita de el. Deci, isi merita cu prisosinta locul I .


In descrieri, am gasit -citez

 O textura microfina, foarte fondanta Gratie celor 3 uleiuri usoare si nongrase din compozitie cu volatilitate diferita, machiajul cu Accord Parfait se adapteaza: se aplica foarte usor atingand perfectiunea. Fondul de ten se acorda perfect cu nuanta si textura pielii. Rezultat ale unei analize aprofundate tenului femeilor, cele 11 nuante Accord Parfait sunt atat de asemanatoare cu culoarea naturala a pielii, incat se contopesc cu aceasta si o desavarsesc.
In ceea ce ma priveste :

Pareri PRO
  •  AMBALAJUL : imi place recipientul de sticla si pompita dozatoare.
  •  GRADUL DE ACOPERIRE: medie , in cazul acestui fond de ten..perfecta pentru mine. In ceea ce priveste tenul... pot spune ca niciodata nu am avut probleme f grave (gen acnee, roseata etc). Deci, eu il folosesc doar pentru uniformizarea culorii, eventual pentru acoperirea a 2-3 cosuri
  • NR DE NUANTE EXISTENTE: 11 mai exact, acopera o gama destul de mare de cliente
  • REZISTA MULT. Eu ma machiez de regula dim la 9...iar seara la ora 18 cand ajung acasa...este relativ ok. Sincera sa fiu, rezista in jur de 8 ore f ok..apoi..isi mai pierde din proprietati.
  • CONSISTENTA LICHIDA : nu e nevoie sa folosesti o cantitate f mare
  • SE ADAPTEAZA CULORII FETEI
  • NU ITI STRALUCESTE TENUL nici dupa cateva ore de la aplicare ( nu stiu exact daca asta e valabil pentru toata lumea)
  • Nou formula include si "un mix specific de perle" care pun f frumos in evidenta tenul
  • PRET : eu l-am cumparat cu aprox 60 de ron, dar in magazinele on-line am gasit f multe promotii AICI una, de ex.
Pareri CONTRA
  • nu are SPF- pe perioada verii  trebuie folosit neaparat impreuna cu o crema cu SPF
  • fiind foarte fin (ca o pudra, spre finish) accentueaza orice rid fin. Trebuie foooarte bine hidratat tenul inainte de al folosi
  • desi rezista f bine pe ten, se ia de fiecare data pe telefon..sau haine

Matricea de culoare va ajuta sa gasiti rapid nuanta fondului de ten care se potriveste perfect cu reflexul (roze, neutru sau auriu) si textura tenului: R1 si R2 pentru tenurile deschise la culoare, R3/R5/N4/N5/D3 pentru tenurile medii si R7/D7 pentru tenurile inchise.

Eu folosesc in timpul iernii N5 iar in timpul verii N6 . In noua formula, nu stiu 100% daca mai exista N6...o sa vad la vara...asta daca nu cumva descopar..altceva, pana atunci:)
 Ceva sugestii? Voi ce fond de ten folositi?

Related Articles

2 comentarii:

  1. Wow....in sfarsit am inteles care e treaba cu nuantele. Imi explica o colega de la facultate cum a invatat-o pe ea o fata care lucra la standul l'oreal cum sa distinga tonurile bej de cele rozalii. Doar ca nu isi mai amintea exact literele :)) Probabil si pentru ca ea nu cunoaste deloc limba franceza (stie multe limbi, dar pe aceasta nu o cunoaste deloc) si nu s-a gandit ca R vine de la Rose.

    De mare ajutor mi-a fost postul tau, deoarece ma bate gandul sa imi cumpar din nou infaillible (este redus cu 50% in DM)si ma gandeam sa nu aleg iar o nuanta rosiatica.


    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Ma bucur taaar tare mult ca ti-a fost de ajutor..e primul meu review...e bine ca am reusit sa fiu cat de cat explicita!
    Mersi si tie pentru pontul cu DM, nu am stiut...trebuie sa dau o fuga si pe acolo...poate mai gasesc si alte reduceri!
    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post