In floral print OOTD sandale nude sheinside.com

OOTD: Floral print dress

Am tot asteptat sa vina vara , sa fie ziua mai lunga sa am timp sa fac mai multe. Eh, degeaba e ziua mai lunga , eu tot nu am timp de nimic. Stiu, totul tine de organizare ....nu trebuie sa imi spuneti. Rochita din postarea de azi am primit-o acum cel putin 2 luni si am reusit sa fac cateva fotografii azi, in pauza de somn a mamarutzei. Ca sa fiu sincera, aproximativ  saptamani a stat la croitor, desi am ales marimea S nu imi era chiar potrivita (de fapt , imi era chiar larga ) Imi place tare mult imprimeul, il asociez cu gheisele sau cu ceva chinezesc. Habar nu am de ce ....

 Am purtat rochita SHEINSIDE- AICI
Sandale SHEINSIDE 
Eu am ales-o in perioada in care imi comandam haine numai pentru servici. Alegeam doar stilul office , de fiecare data cand cautam si gaseam ceva primul lucru  la care ma gandeam era " oare asta o pot purta la job?" de ce ? Pentru ca stam mai mut decat o jumatate de zi la servici (sau cel putin asa stau eu) si imi parea mai logic asa. 
Acum sunt in tabara opusa, imi cumpar numai  haine pe care nu le pot purta la job. Funny, nu-i asa?
Sandalele le am inca de anul trecut , sunt comandate tot de pe sheinside.com si sincera sa fiu sunt printre preferatele mele. Sunt usor de purtat , usor de asortat si sunt foarte simple. Deci, clar pe genul meu. 


Nu stiu voi, dar eu sunt numai cu gandul la vacanta. Vacanta care s-a tot amanat odata cu varicela mea, si vacanta in care o sa plecam peste fix o luna. Sper sa mai avem noroc de vreme buna...Voi? V-ati intors deja din concediu? Sau inca asteptati, asa ca mine?


Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Follow by Email

Recent Post