In Berska fashion blogger kurtmann.ro lifeology by carmen OOTD

OOTD :Spring is here!

Dragele mele, 


Mi se intampla din ce in ce mai des sa simt ca timpul merge pe "repede inainte". Parca azi e luni...iar maine deja duminica. Zilele trec intr-un ritm haotic iar eu incerc sa imi organizez timpul cat mai ok...sa apuc sa fac cat mai multe lucruri intr-o zi. Sunt absolut convinsa ca nu sunt singura care simte asta...iar cine mai e si mama ma intelege cu siguranta. 
Ca veni vorba de mamarutza, pentru ca tocmai am trecut printr-o pneumonie (usoara, ce-i drept) din nou...m-a facut sa imi dau seama cat de importanta e sanatatea...pentru noi si cei dragi noua.

Intr-o alta ordine de idei , azi am simtit ca a venit primava in Sibiu.  Soarele ne-a zambit...iar lucrul asta m-a binedispus teribil. Chiar daca am stat aproape toata ziua inauntru, la job...chiar si lumina de pe fereastra a reusit sa ma binedispuna . Clar, sunt meteosensibila! Am zis!





Am purtat : Geaca Romwe
                                         Bluza Berska via Kurtmann.ro
                    Pantaloni ZARA
                                                  Ghete Stradivarius via Kurtmann.ro

"Vedeta" postarii de azi e bluzita de mai jos. 
Am comandat-o acum aproximativ o saptamana de pe Kurtmann.ro si de atunci cred ca am purtat-o de ce putin 3 ori. Ceea ce e WOW! Si ceea ce demonstreaza ca imi place tare mult. E exact genul de bluza pe care eu il prefer pentru timpul liber (pot spune ca intreg outfitul e ceea ce prefer eu sa port in timpul liber) :nu e mulata, nu are o forma bine stabilita, e facuta dintr-un material placut la atingere (ceva bumbac cu elastan daca nu ma insel) si mai ales are o culoare tare faina. Presimt ca primavara asta o sa fim tare bune prietene :))









Voi v-ati obisnuit deja cu stilul meu, stiti ca nu port prea multe accesorii - acum de exemplu doar bratara Talise de care nu ma despart niciodata si verigheta. Cred ca ar mai trebui sa mai adaug cate ceva, pe ici pe colo...nu-i asa?

Voi ce parere aveti?
Cum a-ti accesoriza o asfel de tinuta? Sau ai bine zis...cum ati purta o bluza de genul acesta? Astept cu drag si interes comentariile voastre!


Pe curand!

Related Articles

2 comentarii:

Recent Post