In fashion blogger h&m kurtmann.ro OOTD OVS POEMA

Guess who's back ?


Dragele mele , 

Dupa cum ati observat deja , de cand am deschis acest blog am avut diverse perioade..cand am scris mai mult, mai putin...sau cand nu am scris deloc. Perioada aceasta a fost una destul de aglomerata pentru mine pentru ca ne-am mutat la casa noua...Si probabil cele mai multe dintre voi stiu ce implica asta :muuult muult timp.  E un subiect amplu, nu vreau sa intru in detalii.  Cert e ca acum lucrurile s-au mai linistit asa ca , sper sa am mai mult timp pentru blog. 
A ramas una din pasiunile mele cele mai mari, la care ma reiintorc ..de fiecare data , dupa o perioada de absenta. 

Sa stiti ca mi-ati lipsit! Am spus! :D

Fotografiile de mai jos sunt facute intr-o zi in care vantul isi cam facea de cap (ca de obicei cand vreau eu sa fac poze)...insa au iesit destul de ok- date fiind conditile :) Tinuta este una simpla, de job in cazul meu...insa eu o vad destul de potrivita pentru o iesire in oras, dupamasa...cu fetele , de exemplu. Sau pentru scoala, facultate. Atata tot ca e putin cam prea primavaratica- aveam si un palton care nu dadea bine deloc in fotografii .








Mi-am dorit de mult timp o pereche de pantaloni cu acest croi evazat asa ca m-am bucurat tare mult atunci cand mi-am dat seama ca mi se potriveste marimea si arata ok pe corp. Calitatea e super ok, a fost placut surprinsa...mai ales ca e prima data cand comand ceva marca OVS. Atat de tare m-am bucurat incat...nu mi-am dat seama ca trebuie sa ii scurtez chiar 2-3 centrimetrii. Eh, voi faceti abstractie de asta ...si va imaginati ca sunt scurtati. Da? 





Geanta este perfecta pentru servici....imi place foooarte mult si recunosc ca o port aproape in fiecare zi de cand am cumparat-o .A costat 99 ron si o puteti gasi inca la H&M . Apropo de H&M , de cand mi-am descarcat aplicatia pe telefon....am devenit putin obsedata. Ma uit in fiecare zi sa vad daca au oferte noi (aproape in fiecare saptamana au cate o promotie in online)...si mi s-a intamplat sa mai "pacatuiesc" din cand in cand. Va arat mai la primavara cu ce :) 



Am purtat : Camasa POEMA 
Cardigan No Name
Pantaloni OVS- via Kurtmann.ro -AICI
Botine -H&M 
Geanta H&M 









La sfarsit , va dau 2 ponturi :

  1.  Daca va abonati la Newsletter pe site-un H&M primiti un voucher de 25% reducere pentru un produs+livrare gratuita. Pentru ca partea de retur e super simpla la ei, eu chiar cred ca merita incercata comanda. 
  2. Au reiinoit stocul de produse pe www.kurtmann.ro. Sper in weekend sa am timp sa fac o selectie de cateva care imi atrag atentia...sunt multe lucruri care imi plac Si ca de obicei...si acolo, preturi bune. 

La sfarsit vreau sa va multumesc pentru ca sunteti inca aici, ca aveti rabdare cu mine si ca imi acceptati perioadele in care nu sunt foarte activa. Apreciez tare mult asta, sa stiti . 
Va pup, pe curand!!


Related Articles

4 comentarii:

  1. Bine ai revenit dragalasa! Acum ca s-au asezat lucrurile, sa postezi mai des :-D
    Imi place tare mult tinuta, se potriveste atat de bine fundita si modelul camasii cu bulinutele de pe cardigan. Esti feminina si jucausa.
    Pantaloni asa vreau si eu dar zau ca nu imi dau seama pe care sa ii comand. Tot timpul mi-e teama la pantaloni, mai ales ca am si conformatie mai ciudata, adica mica in mijloc, mare in bazin si picioare subtiri :)).
    La urmatoarea comanda incerc niste pantaloni, sper sa am noroc.
    Maine fac si eu poze cu ultima geaca comandata pe Kurtmann, e ataaat de faina de nu-ti spun. O ador.
    Pup o fata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ținuta ta este una simpla si de efect! Nu sunt înnebunită dupa acel model de pantaloni dar imi place mult bluza si cardiganul 😜

    RăspundețiȘtergere
  3. Camasa este minunata, mi-a atras instant atentia, mai ales ca momentan am o pasiune pentru camasi care eu ca punct de interes gulerul. Fundita aceea e dragalasa, iar intreaga tinuta este perfecta.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Superba tinuta! Felicitari pentru casa noua!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post