In Balea review

REVIEW: Balea Cellulite Gel-Creme

Dragele mele,

Demult, cand inca aveam o minunatie de burtica (imi e tare tare dor de perioada aceea...oare v-am mai spus?) va spuneam ca la o vizita in DM mi-am cumparat ,printre altele si Balea Cellulite Gel-Creme
Nu neaparat pentru ca as fi putut sa o folosesc atunci..pentru ca nu puteam, ci doar asa, sa stiu ca o sa am o crema anticelulitica cand voi putea sa o incerc.
Zis si facut!
Astfel, de aproximativ 1 luna am inceput sa o folosesc..(si acum e pe terminate- nu am folosit-o in fiecare zi, si bineinteles ca nici dimineata si seara, asa cum e indicat sa se foloseasca o crema de genul). Dat fiind faptul ca a avut un pret destul de scazut-pana in 14 ron, pot spune ca sunt multumita de rezultatele sale.
Dupa sarcina si pentru ca singurul sport care il fac e sa alerg dupa mamarutza mea (si ca sa fiu sincera , cred ca poate fi considerat sport) celulita a inceput sa apara -pe ici pe colo. Adica, foarte putin pe picioare, sub fese si foarte putin pe burtica. Ce mai? E foarte clar ca nu mai exista abdomenul meu de demult . Dar probabil ca o sa ne revedem candva, stiu eu! Sunt o optimista incurabila, nu-i asa? Dar sa revenim!

  • Are un miros păcut. Nu pot sa il descriu foarte bine e fresh, insa nu persista mai deloc pe piele. 
  • Intră repede în piele, nu lasă nici o peliculă grasă, mă pot îmbrăca imediat. 
  • Dupa fiecare folosire, lasa pielea catifelata si oarecum hidratata-chiar daca nu e genul acela de crema grasa, care sa intre greu in piele. Pentru cine este interesat de consistenta

  • Conţine plante de ginko, alge şi cofeină. Primele au efect de drenaj, algele se ocupă de fermitate, iar cofeina de supleţe
  • Are 200 ml şi costă 13,99 lei. 
  • Ambalajul imi place. De fapt imi place faptul ca aceasta crema se poate folosi f usor(data fiind consistenta iese destul de usor prin orificiul sau)Tot un mare plus in ceea ce ma priveste este greutatea cu care poti deschide capacul (cam ca si la gelurile de dush Jardin du Monde-Yves Rocher) .Daca inainte era un mare dezavantaj pentru mine, iata ca brusc- e un mare plus. Mamarutza mea are mici sanse sa il deschida, DACA ajunge cumva in mainile sale.
  • Efectul este...incurajator. Acum, sa nu credeti ca aveam asteptari extraordinare , singura data cand am fost convinsa ca se vede foarte bine diferenta a fost dupa vreo 10 sedinte de masaj intens ,anticelulitic, cu produse ...ei bine, nu stiu ce produse se foloseau la salon. Sincera sa fiu, atunci nici nu ma prea interesa subiectul!:) Acum imi place f mult ca imi simt pielea catifelata. Imi place ca o simt mai sanatoasa, mai hidratata.Mare lucru, zic eu.
  • In schimb, nu am simtit deloc ca mi s-a pus sangele in miscare...stiti si voi probabil efectul ala "wow" al cremelor anticelulitice. Eh, eu nu l-am simtit deloc...cel putin nu acum.
Asa cum sunt sigura ca stiti si voi, celulita nu se combate numai prin produse cosmetice. Sportul, alaturi de o alimentatie sanatoasa+masaj anticelulitic efectuat cu produse le adecvate...cam asta zic eu ca e reteta de succes. Eu ,pentru ca INCA alaptez, nu am vrut sa tin vara aceasta nici o cura de detoxifiere iar alimentatia incerc sa o am cat mai sanatoasa insa pe cat posibil si sa ii ofer copilului meu tot ceea ce are nevoie.
Fara doar si poate, primvara viitoare o sa vina cu un nou abonament la masaj anticelulitic. Atunci, desi e dureros...stiu sigur ca vad rezultate.

 Aş vrea să vă întreb si pe vo dacă şi cum v-aţi luptat voi cu celulita şi ce a dat cele mai bune rezultate?
Poate mai invat si eu cateva trucuri...

Va pupacesc, astept comentariile voastre

 
 

Related Articles

4 comentarii:

  1. Eu am folosit crema de la Elmiplant. NU te scapa de celulita, dar confera pielii un aspect mai ferm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia ,sa sti ca imi facea si mie cu ochiul la un moment dat. Adevarul e ca nici o crema nu te scapa de celulita....folosita individul.

      Ștergere
  2. Salut,

    Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
    Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
    Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
    Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
    Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

    Cu stima,
    Ionut Alin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uleiul de migdale dulci. Am folosit in sarcina . Este minunat si este indicat si pt celulita. Combinat cu untul de shea face o treaba buna contra vergeturilor:)))

    RăspundețiȘtergere

Recent Post