In make up

Machiaj în tendinţe: toamnă/iarnă 2013-2014

Dragele mele,

Look-urile sezonului toamna/iarnă 2013-2014 în materie de machiaj se detaşează de stilurile grafice, foarte cizelate preferate sezonul trecut. Rujurile rezistente la transfer şi pensulele de estompare vor fi înlocuite de beţişoare cosmetice şi câteva tuşe discrete în machiajul ochilor.
Farduri în nuanţe metalice, smoky eyes purtat în stilul grunge, nuanţe de rujuri mate şi vibrante sau accente strălucitoare, futuriste pentru sublinierea trăsăturilor sunt doar câteva dintre tendinţele statement ce le vom purta în sezonul curent.
 Succint, va arat care sunt tendintele mele preferate:
  • Smokey eyes
 Va spuneam si anul trecut, ma repet si acum: este unul dintrre trendurile mele preferate. Imi place, mi se pare ca mi se potriveste...l-as purta non stop. Pacat ca nu se poate...nu se potriveste oricarei perioade a zilei, nu se potriveste oricarui eveniment...u know.



  • Cat eye
Oricat de mult mi-ar fi placut (pentru ca mi-a placut intotdeauna) nu am reusit niciodata sa il realizez .Probabil imi trebuie putin timp si muulta muult exercitiu.
În toate ipostazele, make-up artiştii au asociat machiajul clasic cat eye cu un ten impecabil şi o nuanţă de buze nude sau un roz discret.

  • Ruj mov
Inspiraţia pentru sezonul rece poate fi regăsită în impresionanta paleta de rujuri mov observată în cadrul prezentărilor Lanvin, Oscar de la Renta, Fendi, Antonio Marras, Marni, Rachel Zoe sau Sally LaPointe.

  • Orange shadow
Pe mine personal  nu mi se pare ca mi se potriveste deloc acest machiaj, insa ochii albastrii arata minunat in combinatie cu putin portocaliu. De incercat, zic eu.



Pe langa acestea, se patreaza tendinta unui ten impecabil, rujul nude(-sau de ce nu chiar un corector /fond de ten aplicat pe buze ), machiajul glitter -chiar deloc pe placul meu si machiajul cu accente metalice- am vazut mult mai mult gri-argintiu.
Oricare ar fi tendintele , cel mai important e ca tenul nostru sa fie sanatatos si sa radieze .Apoi, fiecare alege stilul si tiparul in care vrea sa se incadreze...si gata. Simplu, nu-i asa?

Pentru mine...cat &smokey eye, please!
Voi? Ce preferati sezonul acesta?



Related Articles

6 comentarii:

  1. Cat si smokey eyes si eu! si poate putin fard cu irizatii portocalii :D

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat&smokey eyes si de curand am descoperit ca-mi place rujul mov. Nu-mi sta deloc bine cu ruj rosu, asa ca atunci cand vreau sa adaug culoare pe buze aleg movul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca eu nu am incercat pana acum delic nici un ruj mov. Parca e o culoare prea tare ,prea tipatoare.. But never say nevet...nu-i asa? :)

      Ștergere
  3. Îmi plac la nebunie postările de genul acesta.
    Am şansa să aflu trendurile actuale şi nu trebuie să caut eu deloc pentru că altcineva are grijă de noi cititoarele mai leneşe.

    Mulţumesc Carmen, apreciez efortul documentării unui astfel de articol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur mult ca iti plac postarile de genul. Sa sti ca si mie imi plac. Nu vad de ce nu as imparatsi si cu cititorii informatiile pe care eu oricum le caut:) Nu-i asa? Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post