In Feeric Fashion Days 2013 FFD 2013 fundatia MITICHI

FFD - >Day 1

Dragele mele,

Nu prea stiu cum se prezinta vremea la voi...oriunde a-ti fi , insa la Sibiu, ieri a inceput sa se strice un picutz...cerul s-a innorat iar o ploaie urata urata a inceput pe la amiaza.
Dat fiind faptul ca in cadrul Feeric Fashion Days erau programate cateva prezentari , m-am gandit ca poate poate avem noroc si ploaia se va opri. Insa nu a fost asa...Colectia semnata Bianca Popp a fost anulata ieri, insa poate cu putin noroc duminica vom avea vreme mai frumoasa ...

Va arat azi cateva fotografii semnate Sebastian Marcovici din  colectia Biancai , o prezentare innedita- prima prezentare pe cursul unui rau din cadrul festivalului.









Cam asta zic eu ca ineamna profesionalism!
Oare va puteti da seama ca afara erau 17 grade, ploua iar audienta era 0? Nu cred!
Felicitari fetelor!
Tot ieri am mai bifat si prezentarea Adriana Goilav din Aeroportul International Sibiu- tot o locatie innedita, nu-i asa?


Speram la vreme mai buna pentru zilele urmatoare- azi e doar innorat, sa speram ca macar nu o sa ploua . Vom fi multumiti, cred eu!
Daca vreti sa vedeti mai multe fototgrafii+video +update-Like! paginii oficiale a festivalului AICI

Va pupacesc!

Related Articles

2 comentarii:

  1. Frumoase fotografile, locurile de desfasurate intr-adevar inedite :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sebastian este intradevar un fotograf fooooarte bun...asa ca fiecare din fitografiile sale sunt deosebite. De locatii ce pot spune? sa avem noroc de vreme buna....si e totul perfect.
      te pup Mihaela.

      Ștergere

Recent Post