In

Ce produse contine trusa mea de make-up ?

Dragele mele,

Desi nu vreau....imi gasesc din ce in ce mai putin timp pentru acest loc'sor al meu...care imi e tare tare drag. O sa incerc sa imi organizez cat mai bine timpul ca un picutz mai des sa "ajung" pe aici...daca se poate si cu alte subiecte...inafara de bebelusi dragalasi:)

Pentru ca zilele trecute mi-am facut ceva curatenie in cosmetice...si am aruncat o multime de farduri,creme si alte chestiuni de genul mi-am dat seama ca nu mai folosesc chiar atat de multe produse de machiaj, mai ales acum in perioada de vara.

Acestea sunt:
* fondul de ten Toleriane Teint-La Roche Posay : a devenit fondul meu de ten preferat...(o sa incerc sa fac un review complet in perioara imediat urmatoare) si il folosesc alternativ cu L'oreal -Accord Parfait vechea mea iubire. Acum ,ca ne pregatim de vara (sau cel putin ne dorim tare mult sa vina si soarele prin Sibiu) ma gandesc sa incerc si eu BB Cream-ul de la Garnier. Pana atunci...din cand in cand mai folosesc Max Factor -Sheer Radiance ,by Colour Adapt. E destul de ok ca si produs...il compar cu o crema nuantatoare cu particule stralucitoare de la Oriflame ...pe care nu am mai vazut-o de mult,ca veni vorba.
* rimelul ultra tech Kiko. Primit cadou de la Alexandra venita din minunata vacanta din Paris...rimelul acesta pot spune ca imi place tare tare mult.  Nu am asteptari extraordinare de la niciun rimel pentru ca genele mele sunt scurte...deci e mai mult decat perfect.
* creionul dermatograf Avon/ creionul dermatograf Ada (va amintiti de el? :))) le folosesc constant...mai ales pentru ca de regula aleg sa imi evidentiez ochii.
*tusul negru Elf +tusul negru Very Me- Oriflame. Imi plac ambele...eu mai am un pic de lucrat la tehnica..insa ele ca si produse sunt chiar ok. Urmeaza sa imi comand unul de la Yves Rocher,am primit un catalog in care e la promotie.
*trusa pentru sprancene Elf: o folosesc din ce in ce mai des...inainte nici nu ma gandeam sa folosesc asa ceva..acum nu ma gandesc sa nu folosesc.
*pudra bronzanta Elf: nu o folosesc f des...pentru ca nu este deloc rezistenta la transfer si mi se ia de fiecare data pe hainutele mamarutei mele...si nu imi place deloc.
* gloss Douglas

Cam astea sunt toate produsele de make up pe care le folosesc eu. Am cam renuntat la fardurile de ochi...prefer sa imi machiez ochii doar cu tus+rimel. Pentru ca nu mai prea iesim in oras seara...zac uitate in sertare toate fardurile mele :) eh,asta sa fie toata problema mea.
Cam atat pentru azi fetelor.
Inca o data imi cer scuze pentru ca lipsesc atat de mult de pe blog...am inceput un proiect nou ce imi acapareaza tot timpul meu liber(care pp ca stiti ca e deja destul de limitat). Oricum,va dau detalii in viitorul apropiat...mai am putin de lucru.
Voi? ce produse de nachiaj folositi vara? vi se schimba trusa de make-up sau e aceeasi ca in restul anului?

p.s-intreaga postare e redactata de pe telefon. Asa ca ....daca vedeti cate o litera in plus sau minus...sa imi fie cu iertare...Am omis din poza pudra Elf si glossul Douglas. Fara intentie,pe cuvant.

Related Articles

2 comentarii:

  1. hhmm interesant cam astfel de produse folosesc si eu des bineinteles nu de la aceasi firma ca ale tale sunt curioasa de fondul de ten de la Toleriane Teint ast review am citit mai multe parerii bune despre el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deea ,urmeaza in perioada imediat urmatoare review pt Toleriane Teint. te pup

      Ștergere

Recent Post