In beauty

My new ELF cOSMETICS products

Buna dragele mele!

Ce faceti voi? Am trecut deja de mijlocul saptamanii...mai avem un pic si intram in weekend:))) Yeeey!
Happy Carmen...:)
Eu m-am trezit foooarte bine dispusa in dimineata asta, abia astept sa treaca ziua de azi ...diseara avem programare la medic, speram sa aflam ce o sa avem..o fetita sau un baietel :) Sunt ataaat de curioasa!!


Pana una alta..va arat ultima mea comanda Elf.
Nu am putut sa ma abtin cand am primit newsletterul pe mail ...nici macar nu mai stiu ce reduceri eram..cred ca 30% ...mi-am facut si eu o miiica miiica comanda , asha doar sa vad cat de multumita sunt de produsele lor. Pana acum nu folosisem decat o paleta de 120 de farduri, marca Elf Cosmetics.

Scuzati calitatea fotografiei....fotografia aceasta am facut-o cu telefonul..fara prea multa lumina..dar , intentia conteaza . Stiu eu!

In caz ca nu va dati seama, va spun eu ce produse sunt acolo:
  • Baton corector, nuanta "Spice"- il gasiti AICI
  • Tus de ochi, nuanta "Black" - il gasiti AICI
  • Pudra bronzanta , nuanta "Warm Tan" - o gasiti AICI
  • kit pentru sprancene, in nunata DARK- il gasiti AICI
Nu mai stiu exact cat a costat fiecare produs in parte,  ideea este ca am platit 40,08 ron pe toate cele 4 produse+ transport prin Posta Romana.
Primele impresii?
  • Batonul corector l-am ales intr-o nuanta usor inchisa, nu o sa pot sa il folosesc decat sezonul acesta...pentru iarna claaar este mult prea inchis. Ca si acoperire este chiar f ok, azi l-am folosit pentru prima data...am fost multumita ...si am observat ca rezista destul de mult .Deci, ok!
  • Tusul de ochi imi place MUULT! Foarte mult.  Culoarea este destul de intensa, aplicatorul este foarte subtire, exact asa cum imi place mie. Partea destul de aiurea este ca eu nu sunt foarte obisnuita sa folosesc tus de ochi, chiar daca imi place mult efectul lui. Trebuie sa mai urmaresc cateva tutoriale pe youtube, sa ma specializez
  • Pudra bronzanta este destul de ok. Nuanta imi place, rezistenta este ok..inca nu am folosit-o decat de 2 ori...insa, promit ca fac un review si un swach
  • Kit-ul pentru sprancene..nu l-am folosit inca:) Azi mi-am pensat putin sprancenele...maine dimineata o sa incerc sa il folosesc. Niciodata nu am folosit nici un fel de produs pentru sprancene, m-am hotarat sa il comand pentru ca am vazut cat de bine arata sprancenele ...frumos definite.

Cam asta e...dupa ce o sa le folosesc o perioada probabil ca o sa fac catorva din ele si cate un review...cred ca asa e cel mai bine, nu?
Aaaa, sa nu uit: am mai primit un newsletter de la Elf, acum reducerea e de 20%. Eu deocamdata o sa ma abtin, data viitoare trebuie neaparat sa imi comand cateva pensule! Detalii gasiti AICI, pe site-ul oficial
Alte produse imi recomandati? Ce a-ti folosit si v-a lasat o impresie placuta?

Va pup!!


Related Articles

8 comentarii:

  1. Am inteles ca sunt bune pensulele! Si eu folosesc kitul de sprancene, I'm addicted to this!
    Tu o sa afli azi ce ai, cumnata mea afla maine :)).
    Io zic ca e baietel :D. Abia astept sa vad daca am ghicit.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DAA, si eu am inceput sa il folosesc...imi place muult mult! Recunosc ca la inceput habar n-aveam cu ce se mananca..:) dar acum ma descurc binisor.
      Vreau sa incerc cateva pensule...sa vedem cum sunt...stii si tu de cand imi doresc:)))

      Tu zici ca avem baietel? :) o sa vezi tu..in postarile urmatoare daca ai ghicit sau nu...pUPICI!!

      Ștergere
  2. Ce matinala esti!!! Lasa ca bebele ori ce sex o avea tot iubit va fi, sunt convinsa. Sanatos sa fie , poate pui un 3d ori 4 d sau cate d-uri mai sunt, sa-l vedem ;) Cat despre E.l.f. ce sa zic, si eu am achizitii de la ei si sunt multumita de produse, la nivelul meu de pretentii, nu am prea multe :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem programati la ecograf 4 d in 11 septembrie....pfff, cat mai e pana atunci:) Dar trece timpul repede...o sava arat si voi cum e, cum sa nu?

      Cam asa sunt si eu, sunt multumita..nu am multe produse de la ei dar mi se par relativ ok.
      Te pup!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Daniela, urmeaza in perioada urmatoare. Te intereseaza un produs anume? Daca da, spune care...sa ii dai intaietate:)
      Te mai astept pe aici!

      Ștergere
  4. Pudra bronzanta o am si eu,imi place,doar ca e prea inchisa pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine e ok, dar clar o perioada destul de scurta a anului:)))

      Ștergere

Recent Post