In Feeric Fashion Days Sibiu Sibiu Baroc Update

FEERIC FASHION DAYS : Day 1, Day 2 -Sibiu

Se spune ca este "cel mai mare festival de moda din Romania"...daca in urma cu cativa ani, sincera sa fiu eram destul de neincrezatoare in afirmatia asta...vazand cat de mult a evoluat festivalul de la un an la altul, culminand cu edidia de anul acesta...sincer , incep sa cred adevarata afirmatia de mai sus.



Va spuneam in urma cu ceva timp ca Sibiul, oras poveste...asa cum imi place sa il alint eu..gazduieste evenimente frumoase anul acesta, toate ...sub sigla baroca.


Din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai importante, daca nu cel mai important...este FEeric Fashion Days...aflat deja la editia a 5. Ce mai...este deja un festival cu traditie, nu-i asa?
Dacă edițiile anterioare durau doar trei zile, pentru ediția aniversară festivalul a ajuns la șase zile, cu prezentări de modă în câteva locații inedite. 6 zile de prezentări de moda, expoziții, workshopuri, seminarii în spații extrem de spectaculoase.




A cincea ediția a festivalului a debutat cu o expoziție de fotografie de modă expusă pe cuburi translucide, iluminate din interior, în Piața Mare. Expoziția este realizată de Oltin Dogaru, Mike Weis (Germania), Andreea Retinschi și conține multe imagini ce au apărut în ultima ediție a „M” Calendar.







Miercuri, de la ora 13, în premieră absolută, pe drumul dintre Sibiu și Rășinari a avut  loc o prezentare de modă vizibilă din tramvai. Modelele îmbrăcate de Bianca Pop vor prezenta creațiile sale la marginea lizierei, spectatorii putând să observe colecția din cele două vagoane de tramvai ce s-au  deplasat înspre Răsinari. Tot miercuri,  de la ora 19, Antonia Giurgiu  a prezentat ultima sa colecție în Palatul Brukenthal din Avrig, prezentare de modă urmată de un garden cocktail.










Eh?
ce parere aveti?
nu-i asa ca e minunat?
Deocamadata inchei ....va las programul complet..si va invit la Sibiu. Merita!




p.s- promit ca va tin la curent cu toate evenimentele...sunt sigura ca o sa va placa, si sunt sigura ca la sfarsit o sa promiteti solemn ca la anul o sa fiti prezente aici, macar la Feeric Fashion Days-editia 6

FOTO CREDIT:Zaza Photography
                 Oltin Dogaru

Related Articles

1 comentarii:

Recent Post