In

aBOUT mE

 
 
Numele meu e Carmen, am 26 de ani, sunt fericita locuitoare a orasului Sibiu (spun asta pentru ca imi iubesc orasul :p), sunt casatorita (de 5 ani si jumatate :D) iar acum traversez o perioada minunata...pentru ca astept un miracol:)Mai multe despre subiect o sa vezi daca citesti postarile mele, sigur o sa intelegi repede despre ce e vorba...:P


Ce sa iti mai spun despre mine?
Imi plac muuuuuult de tot animalele..deocamdata am doar un catzel, pe nume Igor, un ciobanesc caucazian cu personalitate si incapatanat!
...imi place sa merg la teatru (am noroc- teatrul Radu Stanca din Sibiu are piese miiinunate si actori grozavi) , sa citesc, sa calatoresc (cui nu-i place?!?), sa ascult muzica, sa dorm..si sa visez:) Probabil ca o sa vedeti destul de multe post-uri despre cele scrise anterior..pentru ca fac parte din viata mea!

In rest...sunt exact ca si tine: iubesc, visez, plang, rad, zambesc...ma incrunt. Ma bucur de viata si de fiecare moment al ei!
Te invit si pe tine sa faci la fel!
 
 
Bine ai venit!
...sper sa iti placa ce gasesti aici!

1 comentarii:

 1. Bună ziua,

  Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a vă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

  Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

  În ceea ce privește site-ul pinkgirl.ro, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

  Aștept răspunsul dumneavoastră

  Toate cele bune,

  Lidia - PinkGirl.ro

  RăspundețiȘtergere

Follow by Email

Recent Post